Servicii

Oferim servicii premium în materie de software medical și tehnologii avansate

Productivitate

Main Software Solution prin aplicația MainSocialCenter optimizează toate procesele, având rezultate notabile în ceea ce privește productivitatea.

600+Rezultate notabile
Optimizare

Fiecare etapă din procesul de gestionare al companiei dumneavoastră are nevoie de o optimizare eficientă. Gestionează totul eficient.

475+Procese optimizate
Analiză

Înainte de a acționa asupra unui segment din cadrul companiei dumneavoastră aveți nevoie de un raport detaliat cu o analiză asupra acelui obiect.

780+Rapoarte de analiză
Planificare

Când volumul de muncă crește, aveți nevoie de o soluție software care să vă planifice fiecare eveniment.

420+Implementări Planificator
Tehnologizare

Suntem în secolul vitezei și asta ne face să ne schimbăm instrumentele de lucru anual. Nu lăsa tehnologia să te depășească

120+Proiecte Tehnologizare
Procesare

În etapa de procesare se pot strecura erori umane și aceste erori pot duce la o greșeală colectivă.

1320+Procese Rezolvate

Construim cu drag aplicații care să vă ajute în administrarea companiei dvs.

15 Motive să lucrăm împreună

01
Servicii Versatile

Un servicu care se poate modela ușor, simplu și eficient, este cel mai benefic lucru în acest domeniu.

04
Servicii Prietenoase

Nu există experiență software care să evidențieze doar beneficii, puncte forte. Împreună cu Mainss poți avea cea mai prietenoasă aplicație.

07
Echipamente

Tehnologia primește impulsuri zilnice prin care suntem obligați să ținem pasul și să modernizăm atât serviciile software cât și hardware.

10
Implementare

Implementarea unei aplicații este un proces complex care se realizează conform caietului de sarcini și analizei prezenate de către echipa de arhitecți software.

13
Training

Aplicațiile noastre beneficiază  de prezentări și aplicații practice realizate în funcție de client,prin care utilizatorul este instruit corespunzător.

02
Servicii Customizabile

Cu toții ne dorim să putem modela o aplicație după propriile idei și gânduri, acum cu ajutorul Main Software Solution aveți posibilitatea aceasta.

05
Servicii Simple

Nu contează mai mult în progresul unei companii decât utilitatea și simplitatea unei aplicații. Main Software Solution are grijă de toate acestea.

08
Customizare

Main Software Solution poate gestiona împreună cu dumneavoastră funcționalitățile aplicațiilor dar și modalitatea de utilizare a lor.

11
Dezvoltare

Faza de dezvoltare, putem spune că este deznodământul tuturor celorlalte etape, doar câ aici punem roțile în mișcare.

14
Manuale Utilizare

Toate aplicațiile beneficiază de fișe tehnice și manuale de utilizare, insoțite de prezentări pentru fiecare componentă activă din cadrul aplicației

03
Servicii Adaptabile

Aplicația dorită nu funcționează cum îți dorești? Prezină zone care nu sunt încarcate? Nu lasa asta să îți distrugă afacerea

06
Consulanță IT

Dacă aveți nevoie de o analiză amănunțită prin care să vedeți cu exact necesitățile dumneavoastră, atunci Mainss este soluția.

09
Analiză Software

Fără această etapă nu se poate realiza o aplicație, aici trasăm cu meticulozitate fiecare pas, schițând un plan de lucru.

12
Actualizări

Toate aplicațiile Mainss beneficiază de actualizări constant. Acestea au rolul de a îmbunătății aplicația.

15
Suport

Oferim suport tehnic pentru toate serviciile noastre, dorim să avem o relație transparentă cu beneficiarii serviciilor noastre.

Dacă te-au convins
serviciile noastre

Contactează-ne!
80
Consultanță

Expert, + 5 ani

88
Dezvoltare

Expert, + 5 ani

90
Analiză IT

Expert, + 5 ani

96
Arhitectură

Expert, + 5 ani