Despre Companie

5
Ani

Serviciile noaste de consultanță vă vor îndruma în luarea deciziilor importante. Datorită faptului că bugetul și activitatea companiei dumneavoastră vor fi impactate, oferim servicii de înaltă calitate și tratăm cu seriozitate cererea primită.

Ajustăm sistemul informatic standard în funcție de cerintele dumneavoastră oferind posibilitatea de a vă concentra pe un departmanet sau tip de activitate.

Echipa noastră de profesionești oferă soluții dedicate, de calitate și eficiente.

Dezvoltarea continuă și aparația de noi tehnologii nu mai surprinde pe nimeni, vă putem ajuta să țineți pasul cu tehnologia și să vă bucurați de avantajele ei prin personalizarea unor sisteme software deja existente sau crearea de noi aplicații ce raspund nevoilor dumneavoastră.

Oferim servicii complete dar și suport hardware

Ne asumăm responsabilitatea pentru rezolvarea unor probleme tehnice și lucrăm împreună cu departamentul de dezvoltare în alegerea soluției corecte.

Documentăm pașii de diagnosticare și rezolvare a problemelor și timpii alocați.

Prin implementarea sistemului informatic propus, aducem pentru afacerea dvs. un plus valoare și venim în sprijinul indeplinirii obiectivelor propuse. Dimensionăm corect sistemul pe baza informațiilor primite și menținem starea optimă de funcționare a acestuia, fapt ce conduce în mod direct la minimizarea erorilor.

OFERIM SERVICII COMPLETE De implementare și Suport

Analizând Centrul, parcurgem etapa ce definește starea inițială sau curentă a proceselor din perspectiva de business, identificând activitațile, resursele umane, logica și fluxul informației.

Prin experiența dobândită în decursul anilor, putem fi un partener de încredere.

Prin optimizarea continuă a proceselor puteți obține o creștere în eficiența  operațiunilor zilnice.  Main Software Solution vine cu o soluție completă pentru analiza, modelarea și optimizarea unei largi varietăți de procese ce implică resurse umane, sisteme, date și informații.

OFERIM SERVICII COMPLETE De optimizare procese
Ne place să inovăm!

Inovaţia este o unealta, metoda prin care poți exploata fiecare proces din ciclul tău de lucru și așa poți avea rezultate și atunci vei reuși.

Ne plac provocările!

Când vrei să te confirmi la nesfârşit, când faci lucruri din do­rinţa de a te confirma şi percepi totul ca pe o provocare atunci vei reuși.

Ne încântă rezultatele!

Uşa către progresul rezultate se deschide numai dinăuntru. Prin muncă și devotament față de ceea ce faci, cu siguranță vei reuși.

42Proiecte
256Cafele
24Clienți
458Aprecieri

Main Software Solution - Companie software cu experiență în domeniul medical.

Studiile efectuate și experiența noastră, au expus o problemă destul de majoră în ceea ce privește asistența medicală în România.

De ce să ne alegi pe noi?

Transparență
Profesionalism
Punctualitate
Inovare
“Concurenta scoate la iveala ce este mai bun dintr-un produs si ce este mai rau din oameni.”
David Sarnoff