Licențierea și controalele făcute de către ANPIS și AJPIS îți dau bătăi de cap?

Licențierea și controalele făcute de către ANPIS și AJPIS îți dau bătăi de cap?

 

Probabil că mulți dintre dumneavoastră, sunteți îngrijorați atunci când vine vorba despre controalele autorităților abilitate din sectorul socio-medical, aici vorbim despre ANPIS și AJPIS. Sunteți în criză de timp și aveți nevoie de toate dosarele de beneficiar, rapoarte detaliate privind medicamentația, stocurile, evidența zilnică sau informații esențiale despre angajați și starea lor contractuală? Condica zilnică, dar și pontajele, vă dau bătăi de cap? Evidența fiecărui beneficiar privind materialele de incontinență, dar și repartizarea lor în funcție de necesități, vă creează probleme? Toate aceste documente sunt necesare atunci când inspectorii ANPIS sau AJPIS vin în control. Majoritatea centrelor din România, folosesc și acum toată documentația pe suport hârtie, lucru greu de gestionat, astfel că în cazul în care avem nevoie de informații din anii anteriori suntem nevoiți să filtrăm fiecare document pentru a răspunde acelei solicitări.

Main Social Center, singurul sistem destinat centrelor sociale din România, funcționează conform standardelor impuse și legislației, așa că toate grijile dumneavoastră sunt de domeniul trecutului, economisiți timp, hârtie, nervi, spații de depozitare, dar cel mai important este că funcționați corespunzător eficientizând toate procesele. Îmbrățișa-ți tehnologia și luați în calcul că puteți avea prin câteva click-uri toate documentele pe ultimii ani de activitate, aveți un dosar de beneficiar complet, aveți rapoarte și analize privind starea beneficiarilor, rapoarte detaliate privind administrarea medicamentației. Considerăm necesară și importantă prezența unui sistem informatic care vă oferă atât funcționarea conform legislației, cât și module pentru personal, stocuri, depozitare dar și facturare. Toate acestea vă oferă siguranță, eficiență, prosperitate dar nu în ultimul rând performanță în procesul administrativ.

Corelarea tuturor modulelor fac din Main Social Center, un sistem extrem de utilizat în România fiind în peste 100 de centre, beneficiind de un suport imens atât în mediul privat cât și în cel public. Dezvoltarea permanentă a aplicației, face că tot procesul administrativ dintr-un centru să fie din ce în ce mai simplu de realizat.

Main Social Center vine și în centrul dumneavoastră pentru 30 de zile gratuit, în care puteți testa, puteți solicita informații și prezentări, modificări, care să vă ușureze și mai mult activitatea.

 

SOLICITĂ OFERTĂ ACUM! BENEFICIAZĂ DE 30% DISCOUNT!

Related Blogs

%d blogeri au apreciat: