Cum optimizezi productivitatea și crești rata pierderilor cu ajutorul unui software?

Cum optimizezi productivitatea și crești rata pierderilor cu ajutorul unui software?

După cum bine știm majoritatea afacerilor se bazează pe mai multe principii, după studiile efectuate cele mai esențiale sunt productivitatea care reflectă modul de lucru al angajaților dar și modul în care se administrează acel business. Mai apoi vorbim despre pierderi, acestea reflectă totalitatea acțiunilor dumneavoastră în procesul de administrare și coordonare în companie.

Toate aceste elemente se pot retușa din mers, cu ajutorul unei aplicații software, care automatizează și prioritizează fiecare etapă de lucru atât pentru angajați cât și pentru administratori, făcând ca tot acest proces să se desfășoare organizat, eficient. Activitățile zilnice sunt poate cea mai mare problemă cu care se confruntă majoritatea administratorilor, deoarece nu există un program standard realizat pentru fiecare angajat de către administrator, care automat să contorizeze eficient activitatea, prin această metodă se pot fluidiza activitățile și se pot prioritiza în funcție de importanța lor.

Pierderile suferite de către o companie, în cazul acesta vorbim despre organizațiile de tip centre de zi, centre bătrâni, centre tineri ș.a.m.d, multe dintre ele după cum bine știți au cantină/restaurant, per ansamblu servicii de alimentație proprie, acolo cu ajutorul unui sistem software puteți realiza meniurile și rețetarele astfel se știu cantitățile, se cunosc exact bonurile de consum și necesarul pentru aprovizionare, astfel puteți avea o prezentare de ansamblu în care observați și urmăriți zonele cu deficiență.

Din nou analizăm această problemă, cea a medicamentației, puteți realiza cu ajutorul unui sistem software pentru fiecare beneficiar din centru câte o fișă individuală pentru administrarea medicamentelor zilnice, acest proces este automatizat și ajută personalul. Astfel se fluidizează timpul de execuție și precizie, având în fiecare zi câte un raport de activitate cu toată medicamentația ce trebuie administrată pacienților.

Un alt beneficiu pentru dumneavoastră este acela că puteți realiza o balanță financiar-contabilă, prin corelarea tuturor informațiilor prezente, dar și fluxul de intrări și ieșiri lunare, puteți genera un raport total în care se punctează zonele cu productivitate, zonele ce au deficit, dar și pierderile.

Considerăm că utilizarea unui sistem software performant și special adaptat nevoilor dumneavoastră, vă eficientizează întreg procesul administrativ, vă oferă posibilitatea să acționați în zonele cu deficiență și să remediați problemele. Dorim să vă oferim o soluție completă care se bucură de o cerere destul de mare pe piața serviciilor sociale, această soluție oferind un grad de eficientizare de peste 60-70% în procesul de administrare doar după primele luni de utilizare. Dacă doriți mai multe informații și detalii, vă rugăm să ne contactați sau să solicitați gratuit timp de 30 de zile această aplicație care cu siguranță va schimba fața centrului dumneavoastră.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

%d blogeri au apreciat: