Main Social Center a reușit să se impună prin muncă, calitate, seriozitate și transparență.

Main Social Center a reușit să se impună prin muncă, calitate, seriozitate și transparență.

Astăzi vorbim despre încredere, perseverență, muncă, dăruire, pasiune dar și calitate. Într-un timp scurt Main Software Solution, a intrat pe piața de servicii software cu singura aplicație destinată sistemului socio-medical, dar nu a fost simplu. Multă muncă și dedicare din partea echipelor noastre de dezvoltatori software, am reușit să producem un sistem informatic stabil, competitiv, performant, util, versatil și eficient, de aceea garantăm calitatea serviciilor Main Software.

Toate aceste lucruri ne-au propulsat în fața altor companii de software, de la începutul acestui an am avut lângă noi și avem în continuare oameni minunați și deschiși tehnologiei, iar acest lucru ne-a făcut să obținem din ce în ce mai mulți clienți și sistemul nostru se bucură de o cerere foarte mare pe piață.

Main Social Center s-a dezvoltat datorită dedicării colegilor noștri dar și dumneavoastră centrelor ce s-au implicat în furnizarea de date și probleme cu care v-ați confruntat în procesul de administrare. Putem spune că beneficiem de toată încrederea clienților oferindu-ne sfaturi prețioase și feedback-uri relevante cu modul de lucru și cum văd ei progresul intern.

Main Software Solution continuă această ascensiune prin dezvoltarea continuă a aplicației, cu module și caracteristici care să simplifice din ce în ce mai mult activitățile zilnice, astfel clienții noștri actuali obțin progrese imense și eficientizează timpul efectiv de lucru cu până peste 70%.

Credem cu tărie că, progresul dumneavoastră stă în modul de administrare și timpul petrecut de angajați în efectuarea activităților zilnice, de aceea considerăm necesară o astfel de aplicație software, pentru a vă ghida și pentru a vă gestiona eficient centrul. Suntem siguri că rapoartele și fișele realizate manual vă consumă timp prețios ce poate fi folosit în realizarea altor activități, fișe de prezență, condici, pontaje, dosare de beneficiar, anamneze medicale, fișe medicale, istoric pacient, adeverințe medicale și multe altele.

Toate aceste activități, sunt la ordinea zilei și amanetează multe alte activități, lăsându-le pe o altă zi, cu Main Social Center acest lucru nu se va mai întampla, toate procesele fiind automatizate, toate activitățile sunt prestabilite, fiecare beneficiar are dosarul său în format electronic, toate activitățile ce privesc beneficiarii se automatizează, astfel personalul cunoaște fiecare etapă și soluționează toate activitățile atribuite.

Nu credeți? Mai sus au fost prezentate doar câteva beneficii ale aplicației, dar abia după utilizare și testarea ei vedeți cu adevărat multitudinea de funcționalități care vă oferă o perspectivă de viitor prin care centrul dumneavoastră va arăta altfel. Totul e simplu, cu doar câteva click-uri!

Mulțumim clienților noștrii pentru încrederea acordată și pentru că ați ales Main Social Center, dorim în continuare să vă răsplătim cu cele mai bune servicii, de aceea suntem un partener solid ce își dorește o dezvoltare armonioasă care să aducă valoare clienților. Vă mulțumim că ne susțineți.

 

SOLICITĂ OFERTĂ ACUM! BENEFICIAZĂ DE 30% DISCOUNT!

Related Blogs

%d blogeri au apreciat: