Să vorbim despre Main Software Solution

Să vorbim despre Main Software Solution

Să vorbim despre ceea ce facem noi la Main Software Solution.

În cadrul Main Software Solution dezvoltăm sisteme informatice pentru domeniul medical, care au ca scop principal reducerea timpilor de așteptare, eficientizarea fiecărei etape de lucru, atât pentru centrele rezidențiale pentru bătrâni, cât și pentru centrele care se ocupă de persoane cu diferite afecțiuni sau centre de zi pentru copii și tineri cu dizabilități.

În portofoliul nostru se află platforma MainSocialCenter, care reprezintă un sistem informatic ce conferă o perspectivă clară dar și o imagine de ansamblu benefică asupra afacerii dumneavoastră prin vizualizarea tuturor informațiilor necesare în timp real dar și prin extragerea de date sub forma de rapoarte relevante pentru echipa managerială din cadrul organizației, astfel încât conducerea să poată acționa corespunzător în timp util asupra proceselor deficitare din cadrul companiei.

Main Software Solution își dorește să vină în ajutorul instituțiilor medicale ce doresc să realizeze o schimbare de la abordarea clasică a procesului de management.

Putem spune că Main Software Solution, are menirea de a îmbunătății tot procesul de administrare dar  gestionează eficient datele  din cadrul organizațiilor medicale și poate îmbunătăți procesul de corectare al erorilor umane.

CEO | MAINSS

După scurta descriere a companiei, ne-am hotărât să menționăm și câteva avantaje ale produsului nostru informatic. MainSocialCenter. Cu toții știm că procesul de stocare al datelor pe suport de hârtie, dosare, mape, a devenit din ce în ce mai greu și necesită multă muncă de analiză din partea personalului calificat. In tot acest proces sunt șanse ca factorul uman să greșească și atunci un întreg registru cu date să fie compromis.  Cum ar fi dacă toate aceste date se stochează mai ușor, mai eficient, utilizând o tabletă ?

După un proces de strângere a datelor, trebuie să cauți și să răsfoiești dosare întregi, pentru a putea realiza o evaluare, dar mai simplu ar fi ca această monitorizare și evaluare să se realizeze cu doar câteva click-uri. Beneficiul unei astfel de aplicații, sau mai bine spus, utilitatea primordială, ar fi identificarea rapidă a eventualelor erori și cu ajutorul instrumentelor software să se realizeze și o remediere cât mai rapidă.

Aplicația se poate dezvolta și customiza în funcție de obiectivele și necesitățile fiecărui utilizator. Pentru mai multe informații despre beneficiile aplicației dar și demo, ne puteți contacta oricând.

Related Blogs

%d blogeri au apreciat: